Harmonogram egzaminów zawodowych

CZĘŚĆ PISEMNA 22.06.2021 r. (wtorek) 60 min. – sala nr 1

godz. 10.00 – klasa III

TG.07         Sporządzanie potraw i napojów

RL. 03        Prowadzenie produkcji rolniczej

godz. 12.00 – klasa IV

TG.16         Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

godz. 14.00 – klasa IV

RL.15         Wykonywanie prac rybackich w akwakulturze

CZĘŚĆ PRAKTYCZNA (dokumentacja)

21.06.2021 (poniedziałek) godz.13.00 – klasa IV

sala nr 1

RL.15         Organizacja prac rybackich w akwakulturze        (180 min.)

sala nr 2

TG.16         Organizacja żywienia i usług gastronomicznych  (150 min.)

CZĘŚĆ PRAKTYCZNA (wykonanie)

(godzinowy przydział osób dostępny na tablicy ogłoszeń w szkole oraz w dzienniku elektronicznym)

01-03.07.2021 (czwartek-sobota) godz. 9.00 – klasa III

pracownia nr 2

RL. 03   Prowadzenie produkcji rolniczej                              (180 min)

05.07.2021 (poniedziałek) godz. 8.00, 12.00, 16.00 – klasa III

pracownia nr 1

TG.07         Sporządzanie potraw i napojów                           (120 min.)

Zobacz również:

OFERTA PRACY
Czytaj więcej
BAL DOBROCZYNNY
Czytaj więcej
PODRĘCZNIKI NA ROK SZKOLNY 2024-2025
Czytaj więcej
ZS Sieraków
Skip to content