CZĘŚĆ PISEMNA 22.06.2021 r. (wtorek) 60 min. – sala nr 1
godz. 10.00 – klasa III
TG.07 Sporządzanie potraw i napojów
RL. 03 Prowadzenie produkcji rolniczej
godz. 12.00 – klasa IV
TG.16 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
godz. 14.00 – klasa IV
RL.15 Wykonywanie prac rybackich w akwakulturze
CZĘŚĆ PRAKTYCZNA (dokumentacja)
21.06.2021 (poniedziałek) godz.13.00 – klasa IV
sala nr 1
RL.15 Organizacja prac rybackich w akwakulturze (180 min.)
sala nr 2
TG.16 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych (150 min.)
CZĘŚĆ PRAKTYCZNA (wykonanie)
(godzinowy przydział osób dostępny na tablicy ogłoszeń w szkole oraz w dzienniku elektronicznym)
01-03.07.2021 (czwartek-sobota) godz. 9.00 – klasa III
pracownia nr 2
RL. 03 Prowadzenie produkcji rolniczej (180 min)
05.07.2021 (poniedziałek) godz. 8.00, 12.00, 16.00 – klasa III
pracownia nr 1
TG.07 Sporządzanie potraw i napojów (120 min.)
© Zespół Szkół w Sierakowie im. prof. Maksymiliana Siły Nowickiego 2025 | Polityka prywatności
design by: home2.pl